Προς εκτόνωση η κρίση στη σχέση Ίντερ - Ικάρντι

Διαστάσεις σίριαλ λαμβάνει κάθε χρόνο η παραμονή του Μάουρο Ικάρντι στην Ίντερ, με τη σύζυγό και μάνατζέρ του, Γουάντα Νάρα, να θεωρείται από πολλούς ως η βασική αιτία για τις… φωτιές που ανάβουν.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τη φετινή σεζόν, με τον Ικάρντι να ζητά (για μία ακόμα φορά) αύξηση αποδοχών στο συμβόλαιό του, την Ίντερ να αρνείται και του αφαιρεί το περιβραχιόνιο και τον ίδιο να επικαλείται στη συνέχεια… τραυματισμό και να απέχει τον τελευταίο καιρό από τους αγώνες των «νερατζούρι».

Όπως φαίνεται, όμως, η κατάσταση βαδίζει προς εκτόνωση, αν πιστέψουμε τα λεγόμενα της Νάρα. Το μοντέλο εξ Αργεντινής τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε κοντά σε λύση, είμαστε σχεδόν εκεί. Ο Μάουρο αναρρώνει από τον τραυματισμό του στο γόνατο, ενώ δουλεύει σκληρά για να επιστρέψει στα καλύτερά του. Μίλησα στον Μαρότα και μου είπε πως δεν υπάρχουν προβλήματα μεταξύ του Ικάρντι και των συμπαικτών του.

Άκουσα τι είπαν οι παίκτες στον Τύπο και κανένας από αυτούς δεν είπε κάτι κακό. Το πρόβλημα με τους ανθρώπους είναι ότι συγχέουν τη Γουάντα με τον Ικάρντι, αλλά δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος. Ο Μάουρο θα γυρίσει όταν θα είναι έτοιμος».