Αίγυπτος – ΛΔ Κονγκό: Άσσος για τους «Φαραώ»

Η διοργανώτρια θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες στον όμιλο κόντρα στο Ζαΐρ, ώστε να γίνει το φαβορί για την 1η θέση στο γκρουπ.

1ος Όμιλος

1. Ουγκάντα / 3, 2. Αίγυπτος / 3, 3. Ζιμπάμπουε / 0, 4. ΛΔ Κονγκό / 0

Κριτήρια ισοβαθμίας
α) διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, β) καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους


* Προκρίνονται οι δύο πρώτες κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες.

Η Αίγυπτος ξεκίνησε νικηφόρα στον όμιλο, επικρατώντας με σκορ 1-0 της Ζιμπάμπουε, ωστόσο αυτό που κυριάρχησε στον Τύπο, δεν ήταν άλλο παρά το… μίνι σκάνδαλο στο οποίο ενεπλάκησαν παίκτες των «Φαραώ» (Ουάρντα, Χασάν, Ασράφ), οι οποίοι φέρεται να παρενόχλησαν (μέσω μηνυμάτων) γνωστό μοντέλο της χώρας. Ο τεχνικός Αγκίρε έχει αμφίβολο τον αμυντικό Χεγκάζι (Γουέστ Μπρομ). Στις 30/6 παίζει με την Ουγκάντα.

Η ΛΔ Κονγκό γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα από την Ουγκάντα με σκορ 2-0 κι έδειξε από την αρχή της διοργάνωσης τις χτυπητές αδυναμίες της. Δε μπορεί να πρωταγωνιστήσει σο τουρνουά και αυτό είναι πασιφανές. Ο τεχνικός Ιμπένζ, μάλιστα, αναμένεται να κάνει αλλαγές προσώπων και να παραταχθεί με τελείως διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με την πρεμιέρα. Στις 30/6 παίζει με τη Ζιμπάμπουε.

Πρόταση: Η Αίγυπτος είναι το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού, δεν τίθεται θέμα νικητή στην αναμέτρηση. Αναμενόμενα χαμηλές τιμές στον άσσο. Επιλέγουμε το combo 1 & under 3.5 στο 1.78 της Goalbet.